• -5%
zoom_out_map
-5%

Pro Plan Large Athletic Adult, cu Pui, 14 kg

PURINA PRO PLAN Adult L Athletic cu pui, este o hrană uscată special concepută pentru câinii de talie mare cu constituție atletică.

256,50 lei
270,00 lei
Cu TVA
Cantitate
In Stoc

  Retur in maxim 14 zile

pentru produse nedeteriorate

Contactati-ne:

phone Telefon 0731 322 556
(Luni-Vineri: intre orele 9-19)

emailEmail: [email protected]

Timp de livrare:

local_shippingLivrare locala in Ploiesti si imprejurimi in maxim 1 zi lucratoare.

local_shippingLivrare nationala in maxim 2 zile lucratoare.

Politica noastra:

settings_backup_restore100% De peste 6 ani alaturi de voi 

verified_user110% Angajament fata de clientii nostrii

PURINA PRO PLAN Adult L Athletic cu pui

Este o hrană uscată special concepută pentru câinii de talie mare cu constituție atletică. Câinii de rase mari cu constituţie atletică au nevoie de o nutriţie specializată care să răspundă optim cerinţelor lor de energie şi substanţe nutritive. Amestecul de vitamine, minerale, oligoelemente şi ulei de peşte asigură bunăstare câinelui. În plus, hrana sprijină igiena dentară... vezi mai mult

PURINA PRO PLAN Adult L Athletic cu pui

Este o hrană uscată special concepută pentru câinii de talie mare cu constituție atletică. Câinii de rase mari cu constituţie atletică au nevoie de o nutriţie specializată care să răspundă optim cerinţelor lor de energie şi substanţe nutritive. Amestecul de vitamine, minerale, oligoelemente şi ulei de peşte asigură bunăstare câinelui. În plus, hrana sprijină igiena dentară şi întărirea articulaţiilor supuse la stres mare la câinii atletici. Bucățelele de carne de pui de calitate înaltă sunt uşor de digerat şi favorizează asimilarea optimă a nutrienților.

Beneficii:

 • Combinaţie nutriţională ideală OPTIBALANCE - sprijină pe termen lung o bună condiţie fizică şi asigură bunăstare

 • Asimilare optimă a nutrienţilor - compoziţie uşor de digerat care favorizează asimilarea şi utilizarea substanţelor nutritive din ingrediente

 • Articulaţii sănătoase - mixul de substanţe vitale sprijină sănătatea articulaţiilor supuse la un stres ridicat la câinii de talie mare cu nivel ridicat de activitate

 • Dezvoltată de medici veterinari şi specialişti în nutriţie.

 

Rețeta Purina Pro Plan Adult L Athletic a fost dezvoltată de nutriționiști și veterinari, cu o combinație ideală de nutrienți și ingrediente vitale.

Compoziție: Pui (19%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu, grăsime animală, făina de soia, orez (7%), porumb, gluten din făina de grâu, pulpă de sfeclă deshidratată, substanțe minerale, ou deshidratat, ulei de pește, digest, colostru deshidratat (0,1%).

Aditivi: UI/kg: Vit. A: 29000; Vit. D3: 950; Vit. E: 550; mg/kg: Vit. C: 140; sulfat de fier monohidrat: 240; iodat de calciu anhidru: 3,1; sulfat de cupru pentahidrat: 48; sulfat de mangan monohidrat: 110; sulfat de zinc monohidrat: 400; selenit de sodiu: 0,28; Aditivi tehnologici: mg/kg: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale: 50

Ghid de hranire:

 
Greutate Cantitate (g/zi)
25-35kg 410-515g
35-45kg 515-610g
45-60kg 610-740
60-70kg 740-820g

 

  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Utilizaţi pentru prima dată acest tip de hrană? Amestecaţi cantităţi în creştere din hrana nouă cu cantităţi în scădere din hrana veche timp de 7 zile.
  • Asiguraţi-vă că apa proaspătă este întotdeauna disponibilă!
  • Nevoile nutriționale ale animalelor de companie se pot schimba odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
hide description
12366955

Fisa tehnica

Pentru
Caini
Brand
Purina Pro Plan
Varsta
Adult
Talie
Mare
Greutate
14 kg
Tip Hrana
Uscata
Tip ambalaj
Sac
Aroma
Pui

Referinte specifice

Nu există comentarii ale clienților pentru moment.