VET'S BEST - CONFORT CALM GEL(PISICA) 100g - supliment pentru pisici
  • VET'S BEST - CONFORT CALM GEL(PISICA) 100g - supliment pentru pisici

VET'S BEST - CONFORT CALM GEL(PISICA) 100g - supliment pentru pisici

23,00 lei
cu TVA

VET'S BEST - CONFORT CALM GEL(PISICA) 100g - supliment pentru pisici

-ajuta la reducerea stresului si tensiunii provocate de calatorii, evenimente mari  sau zgomot puternic(artificii, furtuni)

-poate ajuta in calmarea comportamentului agresiv, natural, non-sedativ;

 -nu conține melasa, sirop de porumb sau de adaos de zahăr;

 -fara culori sau arome artificiale.

 

Cantitate
Stoc epuizat

Sameday / Urgent Cargus : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2021-07-30 si 2021-08-02.

   Ingrediente: apa purificata, glicerina, guma xantan, polisorbat 20, L - teanina, extract de radacina de valeriana, ulei de musetel Roman, dihidrat de citrat de sodiu (conservant) , sorbat de potasiu (conservant), acid sorbic (conservant). Acest amestec liniștitor de L-teanina, un fitochimic gasit în ceaiul verde și radacina de valeriana, au fost atent selectate pentru a promova relaxarea și eliberarea de stres și axietate.  Aditivi(per kg): tehnologici: polioxietilena ( 20 ) - sorbitant monooleat 10 g , E 415 gumă xantan 20 g , conservanti;  nutritionali: vitamina E(3a700) 1 UI; senzoriali: extract de radacina de valeriana 1.1 g, arome, ulei de musetel 1.1 g. Analiza nutritionala: proteine 0.4%, uleiuri si gasimi 0.4%, fibre <0.1%, cenusa 0.2%, umiditate 81.4%.

Instructiuni de folosire: Administrati zilnic 2 cm de gel (aprox. 3 g). Pentru inceput recomandam amestecarea  gelului cu hrana preferata a pisicii, urmand ca mai apoi sa il puteti oferi de pe degetul dumneavoastra ori aplicandu-l pe labutele din fata pentru a putea fi lins. A se administra inainte cu 3 ore inaintea calatoriei sau a oricarui alt eveniment stresant. Doza se poate repeta la 6-8 ore daca este nevoie.  ATENTIE!  Doar pentru uz animal. A nu se pastra la indemana copiilor sau a altor animale. Utilizarea în condiţii de siguranţă la animalele gestante sau destinate pentru reproductie nu a fost dovedita. Daca starea animalului se inrautateste sau nu prezinta imbunatatiri, opriti administrarea si adresati-va medicului veterinar. A se pastra in loc rece si uscat.

Contactati imediat medicul in cazul in care doza este depasita in mod accidental .  

80332

Fisa tehnica

Pentru
Pisici
Brand
VET'S BEST