VET'S BEST CONFORT CALM, 60 Tab - suplimente pentru caini
  • VET'S BEST CONFORT CALM, 60 Tab - suplimente pentru caini

VET'S BEST CONFORT CALM 60 Tab - suplimente pentru caini

73,00 lei
cu TVA

VET'S BEST Natural Formula Confort Calm doar pentru caini cu varsta de peste 1 an. Ajuta la reducerea stresului si tensiunii provocate de calatorii, evenimente mari sau zgomot puternic (artificii, furtuni).

- poate ajuta in calmarea comportamentului agresiv

- natural, non-sedativ

- tablete masticabile 

- nu contine coloranti sau arome artificilale, fara conservanti

Cantitate
In Stoc

Sameday / Urgent Cargus : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2021-08-02 si 2021-08-03.

VET'S BEST Natural Formula Confort Calm doar pentru caini cu varsta de peste 1 an. Ajuta la reducerea stresului si tensiunii provocate de calatorii, evenimente mari sau zgomot puternic(artificii, furtuni). - poate ajuta in calmarea comportamentului agresiv - natural, non-sedativ - tablete masticabile cu un gust deosebit pe care cainele le adora. - nu contine coloranti sau arome artificilale, fara conservanti Ingrediente: maltrodextrin , drojdie de bere , radacina de valeriana , celuloza microcristalina , arome naturale , pudra de radacina de cicoare (inulina) , fibre de mere , acid stearic , dioxin de siliciu , stearat de magneziu , L - triptofan. Ingrediente (per tableta): 500 mg drojdie de bere, inulina 50 mg, fibre de mere 50 mg, radacina de valeriana 200 mg, 5 mg L - triptofan.  Calorii: 6.3 kcal/ per tableta. Aditivi(per kg): Nutritionali: L - triptofan 2.3 g, Senzoriali: aroma, radacina de valeriana 91g; Tehnologici: celuloza microcristalina 120 g. Analiza nutritionala: proteine 11.5%, uleiuri si gasimi 2.3%, fibre 9.2%, cenusa 5.2%. Instructiuni de folosire: A se administra inainte cu 3 ore inaintea calatoriei sau a oricarui alt eveniment stresant. Doza se poate repeta la 6-8 ore daca este nevoie. Sub 12 kg .............1 tableta, intre 13 si 34 kg......2 tablete, peste 34 kg............3-4 tablete.  ATENTIE! Doar pentru uz animal. A nu se pastra la indemana copiilor sau a altor animale. Utilizarea în condiţii de siguranţă la animalele gestante sau destinate pentru reproductie nu a fost dovedita. Daca starea animalului se inrautateste sau nu prezinta imbunatatiri, opriti administrarea si adresati-va medicului veterinar. A se pastra in loc rece si uscat. Contactati imediat medicul in cazul in care doza este depasita in mod accidental.  Continut net: 60 tablete masticabile  

80137