HARTZ - Sampon Hairball Control - 443 ml – Pentru pisici
  • HARTZ - Sampon Hairball Control - 443 ml – Pentru pisici

HARTZ - Sampon Hairball Control - 443 ml Pentru pisici

28,00 lei
cu TVA

Acest Sampon Balsam, special formulat pentru pisici de toate varstele, datorita formulei sale revitalizante ajuta la scaderea formarii ghemelor de blana prin indepartarea parului mort. 

Cantitate
In Stoc

Sameday Romania : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2021-01-21 si 2021-01-22.

Descriere produs

Pisicile se toaleteaza singure, parul mort este inghitit si se poate acumula in tractul gastrointestinal. Aceasta acumulare de par poate deveni un ghem de par ce poate interfera in procesul normal al tranzitului inestinal.

Acest Sampon Balsam, special formulat pentru pisici de toate varstele, datorita formulei sale revitalizante ajuta la scaderea formarii ghemelor de blana prin indepartarea parului mort. Microparticule active sunt eliberate in timpul samponarii, lasand o blana curata si stralucitoare.
Reduce formarea ghemelor de par
Reface parul deteriorat
Descalceste
Lasa o blana curate si stralucitoare

Mod de utilizare: -poate fi utilizat pe blani umede sau uscate -pulverizati pe intreaga blana a pisicii -evitati ochii si urechile -pieptanati sau periati blana pentru a distribuii uniform solutia -stergeti cu un prosop uscat
Utilizati zi cu zi, sau ori de câte ori este necesar. Nu necesita clatire. A se pastra la distanta de copii si animale de companie.
Ingrediente: apa, propilen glicol, guar clorit de hidroxipropiltrimonium, silicon, panthenol, cetrimonium chloride, DMDM hydantoin, Polisorbat 20, parfum, Metilisotia- zolinona, benzofenona-4, hidroxid de sodiu, rosu 4.

3270012102