Pro Plan Small & Mini Adult, Piele Sensibila, Somon, 3kg
zoom_out_map

Pro Plan Small & Mini Adult, Piele Sensibila, Somon, 3kg

Hrană uscată pentru câini adulţi de rase mici cu piele sensibilă. Formulă fără gluten, cu proteine din somon, sprijină sănătatea articulaţiilor.

79,00 lei
Cu TVA
Cantitate
In Stoc

  Retur in maxim 14 zile

pentru produse nedeteriorate

Contactati-ne:

phone Telefon 0731 322 556
(Luni-Vineri: intre orele 9-19)

emailEmail: [email protected]

Timp de livrare:

local_shippingLivrare locala in Ploiesti si imprejurimi in maxim 1 zi lucratoare.

local_shippingLivrare nationala in maxim 2 zile lucratoare.

Politica noastra:

settings_backup_restore100% De peste 6 ani alaturi de voi 

verified_user110% Angajament fata de clientii nostrii

Această mâncare uscată a fost concepută de specialişti în nutriţie şi medici veterinari pentru a fi ajustată cerinţelor speciale ale câinilor de rase mici şi mini cu piele sensibilă sau cu probleme de piele. Combinaţia de nutrienţi OPTIDERMA a fost testată clinic şi contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi la o blăniţă... vezi mai mult

Această mâncare uscată a fost concepută de specialişti în nutriţie şi medici veterinari pentru a fi ajustată cerinţelor speciale ale câinilor de rase mici şi mini cu piele sensibilă sau cu probleme de piele. Combinaţia de nutrienţi OPTIDERMA a fost testată clinic şi contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi la o blăniţă strălucitoare. Chiar şi mâncărimile sau exfolierea pot fi ameliorate. În plus, somonul este o sursă bună de proteine şi faţă de care riscul de incompatibilitate este foarte redus.

PRO PLAN Small & Mini Adult Sensitive Skin OPTIDERMA nu conţine gluten şi îi furnizează câinelui dumneavoastră toate substanţele nutritive de care are nevoie - vitamine, minerale, oligoelemente. Cicoarea şi uleiul de peşte, contribuie, printre altele, la menţinerea sănătăţii articulațiilor. Acest lucru este foarte important pentru o viaţă activă, mai ales la câinii de rase mici, deoarece articulaţiile picioarelor lor mici, sunt supuse la multă tensiune.

Granulele delicioase sunt ajustate la maxilarul câinilor de rase mici şi mini şi sunt disponibile la pachete practice de 3kg. O mâncare dezvoltată pe baza ultimelor descoperiri ştiinţifice care are un nivel ridicat de acceptanţă.

Prezentare pe scurt a mâncării PRO PLAN Small & Mini Adult Sensitive Skin OPTIDERMA:

  • Hrană uscată pentru câini adulţi de rase mici şi mini cu o greutate între 1 şi 10 kg
  • Special concepută pentru câini cu piele sensibilă, iritată sau solzoasă
  • Combinaţie de nutrienţi testată clinic OPTIDERMA: sprijină sănătatea pielii şi oferă strălucire blănii
  • Proteine de calitate înaltă: somonul ca sursă de proteine reduce riscul reacţiilor alergice ale pielii la câinii sensibili la mâncare
  • Fără gluten
  • Recomandată de medici veterinari şi specialişti în nutriţie: formulă modernă, dezvoltată conform ultimelor descoperiri ştiinţifice
  • Sprijină sănătatea articulaţiilor: substanţele nutritive din hrană ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor câinilor de rase mici
  • Granule mici: ajustate la maxilarul câinilor de rase mici şi mini
  • Sac proaspăt: practic şi resigilabil

Ingrediente
somon (14%), orez (14%), proteine deshidratate de somon, gluten de porumb, mălat de porumb, amidon de porumb, grăsimi animale, porumb, făină din soia, ouă uscate, pulpă uscată de sfeclă, minerale, rădăcină uscată de cicoare, ulei de peşte, autolizat, drojdie, ulei de soia.

Aditivi:
Aditivi nutriţionali:
vitamina A (30.000 IE/kg), vitamina D3 (975/IE/kg), vitamina E (550 mg/kg), vitamina C (140 mg/kg), sulfat de fier monohidrat (295 mg/kg), iodat de calciu [anhidru] (3,7 mg/kg), sulfat de cupru pentahidrat (55 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (140 mg/kg), sulfat de zinc monohidrat (500 mg/kg), selenit de sodiu (0,30 mg/kg).
Aditivi tehnologici:
antioxidanţi


Analiză

proteine 27.0 %
grăsime 17.0 %
fibre 2.5 %
cenuşă 7.0 %

PRO PLAN Small & Mini Adult Sensitive Skin OPTIDERMA este o hrană completă pentru câini.

Greutate câine mai puţin de 1 oră activitate / zi 1 - 3 ore activitate / zi
1 - 5 kg 40 - 110 g / zi/small> 45 - 125 g / zi
5 - 10 kg 110 - 175 g / zi 125 - 200 g / zi
hide description
12392233.1

Fisa tehnica

Pentru
Caini
Brand
Purina Pro Plan
Varsta
Adult
Talie
Mic
Talie
Foarte mica
Greutate
3 kg
Tip Hrana
Uscata
Tip ambalaj
Sac
Aroma
Somon

Referinte specifice

Nu există comentarii ale clienților pentru moment.