• Stoc epuizat
zoom_out_map

Solutie naturala pentru curatare/degresare custi si colivii, Simple Solutions, pulverizator 500 ml

   Folosind Soluția OUT! de curățare pentru cuști și vizuine cureți cu eficiență, împiedică formarea murdăriei solide și depunerile de calcar.

  Este formulată cu cele mai eficiente și blânde uleiuri și ingrediente naturale, cum ar fi: ulei din frunze de cuișoare, eucalipt și mentă piperată.  

24,00 lei
Cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

  Retur in maxim 14 zile

pentru produse nedeteriorate

Contactati-ne:

phone Telefon 0731 322 556
(Luni-Vineri: intre orele 9-19)

emailEmail: [email protected]

Timp de livrare:

local_shippingLivrare locala in Ploiesti si imprejurimi in maxim 1 zi lucratoare.

local_shippingLivrare nationala in maxim 2 zile lucratoare.

Politica noastra:

settings_backup_restore100% De peste 6 ani alaturi de voi 

verified_user110% Angajament fata de clientii nostrii

  Soluție Naturală OUT! – Simple Solutions, pentru curățarea cuștilor si vizuinelor

  Vizuina sau cușca micului tău blănos este casa lui, iar menținerea ei curată și frumos mirositoare este prioritatea ta. Folosind Soluția OUT! de curățare pentru cuști și vizuine cureți cu eficiență, împiedică formarea... vezi mai mult

  Soluție Naturală OUT! – Simple Solutions, pentru curățarea cuștilor si vizuinelor

  Vizuina sau cușca micului tău blănos este casa lui, iar menținerea ei curată și frumos mirositoare este prioritatea ta. Folosind Soluția OUT! de curățare pentru cuști și vizuine cureți cu eficiență, împiedică formarea murdăriei solide și depunerile de calcar.

  Este formulată cu cele mai eficiente și blânde uleiuri și ingrediente naturale, cum ar fi: ulei din frunze de cuișoare,  eucalipt și mentă piperată.

  Precauții: evitați contactul cu ochii; produsul poate cauza iritație. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă din abundență pentru 15 minute și consultați medicul dacă vederea v-a fost afectată. NU APLICAȚI DIRECT PE PIELEA ANIMALULUI. Țineți soluția departe de copii și animale. SPALAȚI-VĂ MÂINILE ȘI PIELEA EXPUSĂ după folosirea soluției. Țineți soluția în ambalajul original. Țineți ambalajul bine închis. ȚINEȚI SOLUȚIA ÎNTR-UN LOC FERIT.

  Mod de aplicare:

Agitați recipientul înainte de folosire. Îndepărtați animalele din vizuina/cușca lor înainte de aplicarea spray-ului. Îndepărtați murdăria uscată și așternutul de paie. Aplicați o cantitate suficientă de Soluție Naturală OUT! pentru curățarea cuștilor&vizuinelor  pe toate suprafețele expuse. Lăsați soluția să acționeze pentru minimum de 10 minute și ștergeți cu o cârpă umedă. Repetați dacă este nevoie. Permiteți uscarea completă înainte de pune un așternut proaspăt.

Conține printre alte ingrediente: <5% surfactanți non-ionici, ulei de cuișoare, ulei de eucalipt, ulei de mentă piperată.

Conține: Ulei din frunze de cuișoare. Poate produce reacții alergice.

hide description
91134-4p

Fisa tehnica

Pentru
Caini
Pentru
Pisici
Pentru
Pasari
Greutate
500 ml

Referinte specifice

Nu există comentarii ale clienților pentru moment.