Simple solution - Solutie  indepartat pete si mirosuri pentru pisici
  • Simple solution - Solutie  indepartat pete si mirosuri pentru pisici

Simple solution - Solutie indepartat pete si mirosuri pentru pisici

30,00 lei
cu TVA

Solutie inlatura mizeria organica produsa de animalele de companie:
– gheme de par
– voma
– urina
– fecale

Cantitate
In Stoc

Sameday / Urgent Cargus : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2021-08-02 si 2021-08-03.

Descriere produs

Dezvoltat pentru a înlătura mizeria organică produsă de animalele de companie:
– gheme de par
– voma
– urina
– fecale
Elimină complet mirosul pentru a descuraja animalul să repete marcarea locului.
Singura formulă cu Pro-BacteriaTM şi enzime pentru a rezolva problema.
Este sigură pentru covoare, aşternuturi, tapiterie, haine sau orice alta suprafaţă ce se curăţă cu apă.
Mod de utilizare:
Înainte de a folosi sprayul înlăturaţi orice reziduu solid sau lichid. Agitaţi bine sticla şi testaţi pentru rezistenţa culorilor pe o zonă putin vizibila. A nu se folosi pe suprafeţe de lână sau piele.
1. Saturaţi zona murdară. Când curăţaţi covoare acoperiţi dublul suprafeţei murdărite şi fiţi siguri că atat partea superioară cât şi cea inferioară este saturata cu soluţie.
2. Aşteptaţi 10 minute sau mai mult pentru ca enzimele şi Pro-BacteriaTM să dizolve proteinele organice. Apoi curăţaţi excesul de lichid cu o cârpă de bumbac.
3. Lăsaţi zona să se usuce în mod natural (24 – 48 ore). Cand zona va fi uscată, pata şi mirosul vor disparea, GARANTAT.
Dacă zona este uscată dar mirosul persistă, înseamnă că sursa mirosului nu a fost dizolvată complet. Retrataţi zona şi fiţi siguri că aceasta este saturată cu substană activă.
Maşini de spălat covoare: trataţi zonele foarte murdare după indicaţiile de mai sus. Adăugaţi de la 250ml până la 470ml pentru fiecare 4l de amestec şampon – apă pentru a creşte puterea de curăţare a maşinii.
Prespălare haine: saturaţi suprafaţa murdară şi lăsaţi sa acţioneze timp de 10 minute, apoi spălaţi.
Pentru pete şi mirosuri pe lemn, ţiglă, cărămidă, beton sau linoleum folosiţi „Simple Solution Hardfloor Stain + Odour Remover”
Ingrediente: apă purificată, bacterii naturale nepatologice, etanol denaturat (modificat pentru a nu fi palatabil) , enzime naturale, detergent şi parfum.
Conţine printre alte ingrediente: mai putin de 5% detergent anionic si parfum.
Precauţii: poate irita ochii. Evitaţi contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii spălaţi cu apă. Tineţi toate produsele de curăţat departe de accesul animalelor şi al copiilor.

90432

Fisa tehnica

Pentru
Pisici
Brand
Simple Solution