Dispozitiv pentru dresaj Pee Post
zoom_out_map

Dispozitiv pentru dresaj Pee Post

Dispozitiv pentru dresaj. Invata cainele sa urineze intr-un singur loc, desemnat de dvs., in gradina sau curte. Tratat special, contine feromoni.

41,00 lei
Cu TVA
Cantitate
In Stoc

  Retur in maxim 14 zile

pentru produse nedeteriorate

Contactati-ne:

phone Telefon 0731 322 556
(Luni-Vineri: intre orele 9-19)

emailEmail: [email protected]

Timp de livrare:

local_shippingLivrare locala in Ploiesti si imprejurimi in maxim 1 zi lucratoare.

local_shippingLivrare nationala in maxim 2 zile lucratoare.

Politica noastra:

settings_backup_restore100% De peste 6 ani alaturi de voi 

verified_user110% Angajament fata de clientii nostrii

Descriere produs

Este dispozitivul prin care puteti sa va bucurati de gradina si de curtea dvs, desemnand o suprafata exacta pentru cainele dvs.
Indicatii de folosire:
Scoateti dispozitivul din ambalaj, alegeti o locatie unde doriti ca intodeauna cainele sa urineze. Acest loc trebuie sa fie linistit si cu iarba, departe de mancarea si de apa lui. Infigeti Pee Postul 4-5 cm in pamint fara sa bateti cu... vezi mai mult

Descriere produs

Este dispozitivul prin care puteti sa va bucurati de gradina si de curtea dvs, desemnand o suprafata exacta pentru cainele dvs.
Indicatii de folosire:
Scoateti dispozitivul din ambalaj, alegeti o locatie unde doriti ca intodeauna cainele sa urineze. Acest loc trebuie sa fie linistit si cu iarba, departe de mancarea si de apa lui. Infigeti Pee Postul 4-5 cm in pamint fara sa bateti cu ciocanul in rozeta lui. Duceti cainele afara, preferabil dupa ce a mâncat si a baut apa. Conduceti cainele catre Pee Post si lasati-l sa miroasa toata zona. Laudati-l entuziast când isi face nevoile in zona. Daca nu se intimpla asta, are nevoie de timp si continuati sa-l duceti in zona Pee Post-ului. In curând, acesta va deveni locul unde isi va face nevoile. Cainii care nu si-au desemnat un alt loc in gradina pentru nevoi sunt cel mai usor de dresat. Masculii, instinctiv vor marca Pee Postul si vor necesita ceva timp pâna sa faca totdeauna in acel loc. Femelele vor invata mai repede care este locul. Feromonii utilizati nu sunt toxici.
Dupa o perioada mai lunga de stat afara, Pee Post-ul nu mai miroase pentru dvs., dar pentru caine da.

hide description
93000-6P

Fisa tehnica

Pentru
Caini
Brand
Simple Solution

Referinte specifice

Nu există comentarii ale clienților pentru moment.