Dispozitiv pentru dresaj Pee Post
  • Dispozitiv pentru dresaj Pee Post

Dispozitiv pentru dresaj Pee Post

35,00 lei
cu TVA

Dispozitiv pentru dresaj. Invata cainele sa urineze intr-un singur loc, desemnat de dvs., in gradina sau curte. Tratat special, contine feromoni.

Cantitate
In Stoc

Sameday / Urgent Cargus : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2021-08-02 si 2021-08-03.

Descriere produs

Este dispozitivul prin care puteti sa va bucurati de gradina si de curtea dvs, desemnand o suprafata exacta pentru cainele dvs.
Indicatii de folosire:
Scoateti dispozitivul din ambalaj, alegeti o locatie unde doriti ca intodeauna cainele sa urineze. Acest loc trebuie sa fie linistit si cu iarba, departe de mancarea si de apa lui. Infigeti Pee Postul 4-5 cm in pamint fara sa bateti cu ciocanul in rozeta lui. Duceti cainele afara, preferabil dupa ce a mâncat si a baut apa. Conduceti cainele catre Pee Post si lasati-l sa miroasa toata zona. Laudati-l entuziast când isi face nevoile in zona. Daca nu se intimpla asta, are nevoie de timp si continuati sa-l duceti in zona Pee Post-ului. In curând, acesta va deveni locul unde isi va face nevoile. Cainii care nu si-au desemnat un alt loc in gradina pentru nevoi sunt cel mai usor de dresat. Masculii, instinctiv vor marca Pee Postul si vor necesita ceva timp pâna sa faca totdeauna in acel loc. Femelele vor invata mai repede care este locul. Feromonii utilizati nu sunt toxici.
Dupa o perioada mai lunga de stat afara, Pee Post-ul nu mai miroase pentru dvs., dar pentru caine da.

93000-6P

Fisa tehnica

Pentru
Caini
Brand
Simple Solution