zoom_out_map

Difuzer Francodex antistres pentru cameră – pentru pisici

Difuzor antistres pentru cameră  – pentru pisici

Este eficient timp de 6 săptămâni.

Conține o versiune sintetică de feromoni.

1 difuzor de cameră și o rezervă de 48 ml.

83,00 lei
cu TVA
Cantitate
In Stoc

  Retur in maxim 14 zile

pentru produse nedeteriorate

Contactati-ne:

phone Telefon 0731 322 556
(Luni-Vineri: intre orele 9-19)

emailEmail: office@okpets.ro

Timp de livrare:

local_shippingLivrare locala in Ploiesti si imprejurimi in maxim 1 zi lucratoare.

local_shippingLivrare nationala in maxim 2 zile lucratoare.

Politica noastra:

settings_backup_restore100% De peste 4 ani alaturi de voi 

verified_user110% Angajament fata de clientii nostrii

Sameday / Urgent Cargus : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2022-08-18 si 2022-08-19.

Difuzor antistres pentru cameră  – pentru pisici

Made in France

Este eficient timp de 6 săptămâni.

vezi mai mult

Difuzor antistres pentru cameră  – pentru pisici

Made in France

Este eficient timp de 6 săptămâni.

Conține o versiune sintetică de feromoni.

1 difuzor de cameră și o rezervă de 48 ml.

Pisicile produc în mod natural feromoni pentru calmare, reușind astfel să se calmeze în diferite situații de stres. Difuzorul Antistres de la Francodex conține o versiune sintetică de feromoni, care creează sentimentul de siguranță pisicii. Este în mod special recomandat în situațiile în care vrem să preîntâmpinăm un comportament nedorit al pisicii (marcarea cu urină, zgârierea excesivă…) în situații stresante pentru ea, cum ar fi mutatul într-o nouă locuință, schimbări în locuință, venirea unui nou animal, expunerea la zgomote puternice sau evenimente sociale. Difuzorul antistres este eficient timp de 6 săptămâni.

Compoziție:

Analogi ai porțiunii F3 a feromonilor faciali de pisică 3,33%, excipienți Q.S.P. 100%.

Aplicare:

Instalarea difuzorului

1.      Deșurubați dopul rezervei și introduceți-o în difuzor.

2.      Conectați difuzorul la priză în poziție dreaptă. Rotiți difuzorul dacă este necesar. Flaconul trebuie întotdeauna amplasat sub dop. Pentru o eficacitate maximă, Difuzorul Antistres trebuie conectat la o priză cu 220-240V e toată perioada folosirii.

Curățare: fiecare rezervă va fi eficientă timp de aproximativ 6 săptămâni. Rata de difuziune poate fi afectată de ventilația încăperii, locație, temperatură și umiditate. Pentru cea mai eficientă utilizare schimbați rezerva cu lichid la fiecare 6 săptămâni. Pentru a curăța difuzorul, scoateți-l din priză și ștergeți-l cu o cârpă uscată. Spălați-vă pe mâini după ce ați atins difuzorul. Dacă îl scoateți din priză, păstrați-l curat în poziție dreaptă. Nu așezați rezerva sau capacul rezervei pe suprafețe fragile (suprafețe lăcuite, plastic). Difuzorul poate emite un miros slab similar cu cel al radiatoarelor electrice, în special când au acumulat praf. Soluția din rezervă își poate schimba culoarea spre galben, nu are nici un impact asupra calității produsului.

Schimbați difuzorul după 6 luni de folosire continuă sau după folosirea a 4 rezerve.

 

Precauții de utilizare:

Citiți instrucțiunile de utilizare înainte de utilizarea produsului. Păstrați instrucțiunile. Aceste instrucțiuni se referă la pericolul de incendiu, șoc electric și rănire. Este doar pentru uz extern. Nu introduceți nimic în priză deasupra difuzorului. Nu folosiți rezerva fără difuzor. Nu folosiți alt tip de difuzor. Nu-l folosiți în prelungitoare sau adaptoare multi-priză. Nu atingeți difuzorul în timpul folosirii deoarece poate deveni foarte fierbinte. Nu deschideți difuzorul și nu interveniți asupra structurilor sale interne în nici un fel. Nu-l scufundați în apă. Nu-l țineți la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii, pielea sau hainele. În cazul contactului direct cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență și consultați un medic. În cazul contactului direct cu pielea, clătiți imediat cu apă din abundență și spălați hainele contaminate înainte de a le purta. În caz de ingerare, mergeți la medic imediat. NU provocați voma! Ambalajul gol și dispozitivul electric trebuie aruncat la gunoi conform regulilor de mediu.

 

hide description
Francodex
170335

Fisa tehnica

Pentru
Pisici
Brand
Francodex
Greutate
48 ml

Referinte specifice