Covorase absorbante Bramton cu feromoni si pentru dresaj catei 14 buc 54x57 cm
  • Covorase absorbante Bramton cu feromoni si pentru dresaj catei 14 buc 54x57 cm

Covorase absorbante Bramton cu feromoni si pentru dresaj catei 14 buc 54x57 cm

25,00 lei
cu TVA

Covorase ce transforma lichidul in gel, tratate cu feromoni (substanta pe care doar cainii o pot detecta) cu suprafata de protectie din plastic(cea de jos). 

Cantitate
In Stoc

Sameday / Urgent Cargus : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2021-08-02 si 2021-08-03.
Descriere produs Aceste covorase sunt singurele tratate cu o substanta ce contine feromoni( substanta pe care doar cainii o pot detecta, ea fiind inodora pentru oameni) si semnalizeaza astfel catelusului ca acolo este locul in care trebuie sa urineze. Fiecare covoras are o suprafata de protectie din plastic( cea de jos) si este impregnat cu o substanta care atrage cainii si ii stimuleaza olfactiv sa urineze pe suprafata lui. Lichidul este transformat in gel si mirosul este retinut in interior. Este rezistent la sfasiere si are una din suprafete din plastic rezistent protejand covoarele si parchetul.Cainii invata repede unde sa urineze datorita substantei atractante si prin deplasarea covorasului catre usa se obtine invatarea catelului sa ceara afara.Deosebit de util in cazul cainilor adulti cu incontinenta. Prezentare – 14 bucati/pachet
90628

Fisa tehnica

Pentru
Caini
Brand
Simple Solution
Varsta
Toate Varstele
Talie
Toate Taliile
Rasa
Toate rasele
Forma/Textura
Dreptunghi