zoom_out_map

Natural Trainer Dog Mini Puppy & Junior cu Pui, 7 kg

Natural Trainer Dog Puppy & Junior Mini & Toy cu carne de Pui

Cu Yucca schidigera

Cu extract de drojdie de bere bogat în nucleotide.

  Hrană Super Premium Naturală completă și echilibrată pentru cățelușii de talie mică sau foarte mică cu vârsta de până în 12 luni.

192,00 lei
Cu TVA
Cantitate
In Stoc

  Retur in maxim 14 zile

pentru produse nedeteriorate

Contactati-ne:

phone Telefon 0731 322 556
(Luni-Vineri: intre orele 9-19)

emailEmail: [email protected]

Timp de livrare:

local_shippingLivrare locala in Ploiesti si imprejurimi in maxim 1 zi lucratoare.

local_shippingLivrare nationala in maxim 2 zile lucratoare.

Politica noastra:

settings_backup_restore100% De peste 6 ani alaturi de voi 

verified_user110% Angajament fata de clientii nostrii

Hrană Super Premium Naturală completă și echilibrată pentru cățelușii de talie mică sau foarte mică cu vârsta de până în 12 luni.

Beneficii:

Ajută la reducerea mirosului neplăcut – Yucca schidigera... vezi mai mult

Hrană Super Premium Naturală completă și echilibrată pentru cățelușii de talie mică sau foarte mică cu vârsta de până în 12 luni.

Beneficii:

Ajută la reducerea mirosului neplăcut – Yucca schidigera ajută la reducerea mirosului neplăcut al fecalelor câinelui

Susține sistemul imunitar – nucleotidele din drojdia de bere împreună cu un aport mărit de proteine susțin funcționarea corectă a sistemului imunitar.

Digestie sănătoasă – cu un amestec prebiotic specific (MOS și inulină) care, alături de carnea de pui și de orez, ingrediente cu o digestie ușoară, contribuie împreună la o funcționare corectă a sistemului digestiv.

Contribuie la dezvoltarea normală a creierului și a vederii – mulțumită surselor de acizi grași esențiali Omega 3, cum ar fi uleiul de pește, alge, taurină și vitamina E.

Cu fructe – fructele sunt bogate în antioxidanți de origine naturală.

 

Ingrediente:

Proteine deshidratate de pui și de curcan 22%, carne proaspătă de pui 18,5%, orez 14%, făină de mălai fioretto, grăsime de origine animală, proteine de porumb, proteine de origine animală hidrolizate, semințe de in*, pastă de sfeclă*, proteine deshidratate de vită, ulei de pește 1%, autolizat de drojdie de bere, ulei de porumb, extract din rădăcină de cicoare uscată (sursă de inulină)*0,7%, minerale, MOS (manan-oligo-zaharide) 0,3%, lignoceluloză, pudră de mere uscate* 0,15%, pudră de concentrat de lămâie*0,1%, alge (Schizochytrium)* 0,1%, extract de drojdie de bere (nucleotide)* 0,05%, extract din yucca schidigera uscată* 0,025%.

*ingrediente naturale cu origine specifică.

Aditivi nutriționali:

Vitamina A 26000IU, vitamina D3 1350 IU, vitamina E 400mg, taurină 1400 mg, cupru sulfat pentahidrat 49,13 mg (Cu 12,5 mg), carbonat feros 310,5 mg (Fe 150 mg), iodat de calciu anhidru granulat încapsulat 3,85 mg (I 2,5 mg), selenit de sodiu 0,44 mg ( Se 0,2 mg), oxid de zinc 193, 4 mg (Zn 156 mg), oxid manganos 45,1 mg (Mn 35 mg).

Aditivi tehnologici: clinoptilolit de origine sedimentară 4000 mg.

 

Constituenți analitici:

Proteine brute 31%, grăsimi brute 20%, fibre brute 2%, minerale 7%, acizi grași omega 3 1%.

 

 

Rație zilnică:

Recomandarea noastră: introduceți hrana gradual. Oferiți hrana ușor umezită cu apă călduță. Adaptați numărul meselor și rația recomandată zilnică conform tabelului și necesarului pentru câinele dvs. puteți combina hrana uscată cu cea umedă corespunzătoare, ajustând rația zilnică. Oferiți întotdeauna apă proaspătă câinelui pe toată durata zilei. Păstrați hrana într-un loc rece și uscat. Închideți sacul după fiecare folosire.

 

hide description
926010

Fisa tehnica

Pentru
Caini
Varsta
Junior
Talie
Mic
Tip Hrana
Umeda
Aroma
Pui

Referinte specifice

Nu există comentarii ale clienților pentru moment.