Jucarie atractanta pisica Cattraction soarece macaron

25,00 lei
cu TVA

Acești șoricei conțin atractanți naturali, dar foarte puternici – Silver Vine și Catnip – care o va face pe pisica ta să se joace cu ei timp îndelungat.

Cantitate
In Stoc

Sameday / Urgent Cargus : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2021-08-02 si 2021-08-03.

Siver Vine (Vița-de-vie Argintie) este o viță-de-vie care crește în regiunile muntoase din nord-estul Asiei. Aceasta produce un atractant foarte eficace pentru pisici – provoacă pisicile să se joace în mod activ cu jucăria, comparativ cu Catnip (iarba mâței) simplă.

Pisicile răspund mult mai intens la Silver Vine comparativ cu Catnip. Combinația dintre Silver Vine și Catnip este cea mai atractivă combinație pentru pisici, cu mai mult de 90% de pisici care se angajează în joacă – spune Dr. Sebastiaan Bol, Ph.D., în BMC Veterinary Research.

Simpaticii și drăguții noștri Șoareci Prăjiturică sunt modalitatea încântătoare pentru a hrăni instinctele de pândă și vânătoare ale pisicii tale. Pufoși și moi, să nu fii surprinsă atunci când pisica îi va ține cu lăbuțele din față și îi va lovi cu cele din spate.

Acești șoricei conțin atractanți naturali, dar foarte puternici – Silver Vine și Catnip – care o va face pe pisica ta să se joace cu ei timp îndelungat.

Supraveghează joaca pisicii. Exclusiv pentru joacă. Nu sunt jucării pentru copii. În cazul deteriorării jucăriei, ea trebuie îndepărtată și înlocuită.

03270015780

Fisa tehnica

Pentru
Pisici
Brand
Cattraction
Material
Sintetic
Lungime
7 cm
Latime
7 cm