zoom_out_map

Jucarie atractanta pentru pisica Cattraction Prietenul meu de Suturi: Unicornul Magic

Pisicile sunt creaturi curioase, cu instinctul natural de a explora și a se juca, iar jucăriile Cattraction de la Hartz le stimulează aceste instincte și le oferă joaca de care ele au nevoie

32,00 lei
Cu TVA
Cantitate
In Stoc

  Retur in maxim 14 zile

pentru produse nedeteriorate

Contactati-ne:

phone Telefon 0731 322 556
(Luni-Vineri: intre orele 9-19)

emailEmail: [email protected]

Timp de livrare:

local_shippingLivrare locala in Ploiesti si imprejurimi in maxim 1 zi lucratoare.

local_shippingLivrare nationala in maxim 2 zile lucratoare.

Politica noastra:

settings_backup_restore100% De peste 6 ani alaturi de voi 

verified_user110% Angajament fata de clientii nostrii

Acesta este un unicorn magic de pluș, împodobit cu o coadă de pene, cu steluțe foșnăitoare pe tot corpul,  cu o coamă strălucitoare în culorile curcubeului –  toate elementele amuzante pentru o pisică. Această jucărie de dimensiuni mari are numeroase contururi special pentru a fi prinsă între lăbuțele din față și a fi șutuită cu cele din spate pentru perioade lungi de timp. Oferă-i pisicii tale exercițiile de care ea are... vezi mai mult

Acesta este un unicorn magic de pluș, împodobit cu o coadă de pene, cu steluțe foșnăitoare pe tot corpul,  cu o coamă strălucitoare în culorile curcubeului –  toate elementele amuzante pentru o pisică. Această jucărie de dimensiuni mari are numeroase contururi special pentru a fi prinsă între lăbuțele din față și a fi șutuită cu cele din spate pentru perioade lungi de timp. Oferă-i pisicii tale exercițiile de care ea are nevoie.

Jucăria de 22,5 de cm este împodobită cu tot ce-i place unei pisici: pene, panglici, sforicele, elemente strălucitoare. Unicornul magic, fie că este roz sau mov, este umplut cu un atractant natural foarte puternic – o combinație între Silver Vine și Catnip care atrage pisica să se joace în mod activ.

Supraveghează joaca pisicii. Exclusiv pentru joacă. Nu sunt jucării pentru copii. În cazul deteriorării jucăriei, ea trebuie îndepărtată și înlocuită. 

hide description
03270015782

Fisa tehnica

Pentru
Pisici
Brand
Cattraction
Material
Sintetic
Lungime
22.5 cm

Referinte specifice

Nu există comentarii ale clienților pentru moment.