zoom_out_map

Jucarie atractanta pentru pisica Cattraction Prietenul meu de Suturi: Cometa Magică

Prietenul de șuturi – Cometa magică este o jucărie necesară pisicii. Este suficient de mare încât să o prindă cu lăbuțele din față și să-i dea șuturi cu lăbuțele din spate, mișcare clasică de vânătoare și de captarea prăzii la pisici. Este o jucărie rezistentă și îmbibată cu un amestec extrem de atractiv pentru pisică.

28,50 lei
Cu TVA
Cantitate
In Stoc

  Retur in maxim 14 zile

pentru produse nedeteriorate

Contactati-ne:

phone Telefon 0731 322 556
(Luni-Vineri: intre orele 9-19)

emailEmail: [email protected]

Timp de livrare:

local_shippingLivrare locala in Ploiesti si imprejurimi in maxim 1 zi lucratoare.

local_shippingLivrare nationala in maxim 2 zile lucratoare.

Politica noastra:

settings_backup_restore100% De peste 6 ani alaturi de voi 

verified_user110% Angajament fata de clientii nostrii

Jucăria noastră de pluș Prietenul meu de Șuturi – Cometa Magică este extrem de durabilă, captivantă și plină de atractant natural foarte puternic care va capta atenția pisicii. Cometa Magică are 23 de cm și contururi speciale, numai bune de îmbrățișat și de... vezi mai mult

Jucăria noastră de pluș Prietenul meu de Șuturi – Cometa Magică este extrem de durabilă, captivantă și plină de atractant natural foarte puternic care va capta atenția pisicii. Cometa Magică are 23 de cm și contururi speciale, numai bune de îmbrățișat și de lovit cu lăbuțele din spate pentru perioade lungi de timp.

Conține un atractant natural extrem de puternic care determină pisica să interacționeze cu jucăria pentru mult timp.

Supraveghează joaca pisicii. Exclusiv pentru joacă. Nu sunt jucării pentru copii. În cazul deteriorării jucăriei, ea trebuie îndepărtată și înlocuită.

Silver Vine (Vița-de-vie Argintie) este o viță-de-vie care crește în regiunile muntoase din nord-estul Asiei. Aceasta produce un atractant foarte eficace pentru pisici – provoacă pisicile să se joace în mod activ cu jucăria, comparativ cu Catnip (iarba mâței) simplă.

Pisicile răspund mult mai intens la Silver Vine comparativ cu Catnip. Combinația dintre Silver Vine și Catnip este cea mai atractivă combinație pentru pisici, cu mai mult de 90% de pisici care se angajează în joacă – spune Dr. Sebastiaan Bol, Ph.D., în BMC Veterinary Research.

hide description
03270015781.2

Fisa tehnica

Pentru
Pisici
Brand
Cattraction
Material
Sintetic
Lungime
23 cm

Referinte specifice

Nu există comentarii ale clienților pentru moment.