zoom_out_map

Jucarie atractanta, cu ventuza, pentru pisica Cattraction Undita cu Crap Japonez Koi

Luminoasa și strălucitoarea noastră undiță pentru pisici fascinează pisicile cu Crapul Japonez care țopăie legat cu un elastic de undiță. Peștele conține un atractant extrem de puternic Siver Vine și Catnip, care determină pisica să interacționeze cu jucăria pentru mult timp. 

19,90 lei
Cu TVA
Cantitate
In Stoc

  Retur in maxim 14 zile

pentru produse nedeteriorate

Contactati-ne:

phone Telefon 0731 322 556
(Luni-Vineri: intre orele 9-19)

emailEmail: [email protected]

Timp de livrare:

local_shippingLivrare locala in Ploiesti si imprejurimi in maxim 1 zi lucratoare.

local_shippingLivrare nationala in maxim 2 zile lucratoare.

Politica noastra:

settings_backup_restore100% De peste 6 ani alaturi de voi 

verified_user110% Angajament fata de clientii nostrii

Siver Vine (Vița-de-vie Argintie) este o viță-de-vie care crește în regiunile muntoase din nord-estul Asiei. Aceasta produce un atractant foarte eficace pentru pisici – provoacă pisicile să se joace în mod activ cu jucăria, comparativ cu Catnip (iarba mâței) simplă.

Pisicile răspund mult mai intens la Silver Vine comparativ cu Catnip. Combinația dintre Silver Vine și... vezi mai mult

Siver Vine (Vița-de-vie Argintie) este o viță-de-vie care crește în regiunile muntoase din nord-estul Asiei. Aceasta produce un atractant foarte eficace pentru pisici – provoacă pisicile să se joace în mod activ cu jucăria, comparativ cu Catnip (iarba mâței) simplă.

Pisicile răspund mult mai intens la Silver Vine comparativ cu Catnip. Combinația dintre Silver Vine și Catnip este cea mai atractivă combinație pentru pisici, cu mai mult de 90% de pisici care se angajează în joacă – spune Dr. Sebastiaan Bol, Ph.D., în BMC Veterinary Research.

Luminoasa și strălucitoarea noastră undiță pentru pisici fascinează pisicile cu Crapul Japonez care țopăie legat cu un elastic de undiță. Peștele conține un atractant extrem de puternic Siver Vine și Catnip, care determină pisica să interacționeze cu jucăria pentru mult timp. Versatila jucărie poate fi folosită pentru a incita pisica la joacă sau poate fi fixată, cu ajutorul ventuzei, pe o suptafață lucioasă pentru ca pisica să se poată juca în mod independent cu peștele.

Supraveghează joaca pisicii. Exclusiv pentru joacă. Nu sunt jucării pentru copii. În cazul deteriorării jucăriei, ea trebuie îndepărtată și înlocuită. 

hide description
03270015784

Fisa tehnica

Pentru
Pisici
Brand
Cattraction
Material
Sintetic

Referinte specifice

Nota 
Stefan L
2024-02-08

Excelent

Ieri am comandat pentru prima data de pe site. Azi a ajuns coletul in conditii perfecte cat despre jucarie, amandoua pisicile mele sunt inebunite dupa ea.