Jucarie atractanta, cu ventuza, pentru pisica Cattraction Undita cu Crap Japonez Koi

20,00 lei
cu TVA

Luminoasa și strălucitoarea noastră undiță pentru pisici fascinează pisicile cu Crapul Japonez care țopăie legat cu un elastic de undiță. Peștele conține un atractant extrem de puternic Siver Vine și Catnip, care determină pisica să interacționeze cu jucăria pentru mult timp. 

Cantitate
In Stoc

Sameday Romania : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2021-01-21 si 2021-01-22.

Siver Vine (Vița-de-vie Argintie) este o viță-de-vie care crește în regiunile muntoase din nord-estul Asiei. Aceasta produce un atractant foarte eficace pentru pisici – provoacă pisicile să se joace în mod activ cu jucăria, comparativ cu Catnip (iarba mâței) simplă.

Pisicile răspund mult mai intens la Silver Vine comparativ cu Catnip. Combinația dintre Silver Vine și Catnip este cea mai atractivă combinație pentru pisici, cu mai mult de 90% de pisici care se angajează în joacă – spune Dr. Sebastiaan Bol, Ph.D., în BMC Veterinary Research.

Luminoasa și strălucitoarea noastră undiță pentru pisici fascinează pisicile cu Crapul Japonez care țopăie legat cu un elastic de undiță. Peștele conține un atractant extrem de puternic Siver Vine și Catnip, care determină pisica să interacționeze cu jucăria pentru mult timp. Versatila jucărie poate fi folosită pentru a incita pisica la joacă sau poate fi fixată, cu ajutorul ventuzei, pe o suptafață lucioasă pentru ca pisica să se poată juca în mod independent cu peștele.

Supraveghează joaca pisicii. Exclusiv pentru joacă. Nu sunt jucării pentru copii. În cazul deteriorării jucăriei, ea trebuie îndepărtată și înlocuită. 

03270015784

Fisa tehnica

Pentru
Pisici
Material
Sintetic
Lungime
10 cm