Solutie Vet's Best breath freshener pentru improspatarea respiratiei 500 ml

26,00 lei
cu TVA

Ajută la menținerea unei respirații proaspete atât pentru câini cât și pentru pisici. Este suficient să adăugați o linguriță de produs în apa lor de băut.

Cantitate
In Stoc

Sameday Romania : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2021-01-20 si 2021-01-21.

Descriere

Solutie breath freshener pentru improspatarea respiratiei 

Apa de gura ce ajuta la menținerea unei respirații proaspete atât pentru câini cât și pentru pisici. Este suficient să adăugați o linguriță de produs în apa lor de băut.

Beneficii:

  • Deodorizează respirația câinilor și pisicilor
  • Conține agenți antibacterieni naturali
  • Doar trebuie adăugat în apa de băut

Ingrediente:

Apă purificată, glicerină vegetală, mono propilen glicol, PEG 40 ulei de castor hidrogenat, sorbat de potasiu, ulei esențial de mentă, acid sorbic, ulei esențial de mușcată, acid ascorbic, ulei esențial de cuișoare, complex cupric cu clorofilă.

Modalitate de folosire:

Agitați bine înainte de folosire. Adăugați o linguriță de produs (aprox 5ml) în apa de băut a animalului de companie. Pentru rezultate optime recomandăm folosirea gelului dentar Vets Best ca parte a unei igiene totale a cavității bucale. O sănătate orală bună este importantă în sănătatea globală a animalului de companie. Recomandăm vizite periodice la veterinar pentru menținerea sănătății orale.

6555656

Fisa tehnica

Pentru
Caini
Pisici

S-ar putea sa-ti placa