• La reducere!

Solutie Simple Solution Indepartare Pete si Mirosuri Caine, 235 ml

14,00 lei
cu TVA

Inlatura materiile organice: voma, urina si fecale. Inlatura complet mirosul pentru a descuraja animalele de a repeta marcarea.

Reduceri la volum

Cantitate Reducere Ai economisit
3 33.33% Pana la 14,00 lei
Cantitate
In Stoc

Sameday Romania : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2021-01-28 si 2021-01-29.

Solutie indepartare pete si mirosuri caine, Bramton Simple Solution, 235 ml

Creata pentru a inlatura materiile organice: voma, urina si fecale. Inlatura complet mirosul pentru a descuraja animalele de a repeta marcarea.

Mod de utilizare: Nu utilizati pe lana sau piele. Inainte de folosire inlaturati materia  solida sau lichida in exces. Saturati zona patata, atunci cand se utilizeaza pe covor,  aplicati solutia pe dublul zonei afectate si asigurati-va ca zona este saturata in  profunzime. Asteptati 10 minute.

Inlaturati excesul de solutie cu un material textil alb  sau rezistent la decolorare. Permiteti uscarea naturala a zonei (poate dura  24-48 ore).  Dupa uscare, petele si mirosurile vor disparea GARANTAT.

Daca zona este uscata dar mirosul inca persista, sursa mirosului nu a fost complet penetrata. Reluati procedura si asigurati-va ca suprafata solida este complet saturata.

Pentru masinile de curat covoare: adaugati 250 ml - pana la 470 ml pentru fiecare 4 litri de amestec pentru imbunatatirea puterii de curatare.

Ingrediente: apa purificata, Alcool izopropilic, C12-14 alcool secundar, parfum de vanilie, enzime.       

159832

Fisa tehnica

Pentru
Caini

S-ar putea sa-ti placa