Hrana pisici Brekkies Excel Junior Original 20kg
  • Hrana pisici Brekkies Excel Junior Original 20kg

Hrana pisici Brekkies Excel Junior Original 20kg

263,00 lei
cu TVA

Brekkies Excel Junior Original este un aliment complet pentru pisici adulte si pui(intre 1 si 12 luni), pisici gestante sau care alapteaza. Are un continut mare de proteine si grasime: pentru dezvoltarea corecta a muschilor si pentru a satisface nevoile de energie in timpul cresterii.

Cantitate
Stoc epuizat

Sameday Romania : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2021-05-18 si 2021-05-19.

Brekkies Excel Junior Original este un aliment complet pentru pisici adulte si pui(intre 1 si 12 luni), pisici gestante sau care alapteaza. Are un continut mare de proteine si grasime: pentru dezvoltarea corecta a muschilor si pentru a satisface nevoile de energie in timpul cresterii.
Proportie optima calciu-fosfor: pentru dezvoltarea corecta a oaselor .
Acizi grasi Omega-3 si Omega-6 : ajuta mentinerea sanatoasa a pielii si blanii. 42 de nutrienti esentiali, Omega 3 si 6, calciu, fosfor si taurina.

INGREDIENTE:
carne si derivate din carne(20% carne de pui in granulele cafenii), cereale(printre altele, 14%orez si 4% porumb),
extracte din proteine vegetale, uleiuri si grasimi, peste si derivate din peste, minerale, drojdie, lapte si derivate din
lapte(4% lapte in granulele albe).

CUM SE UTILIZEAZA: serviti alimentele uscate sau usor umezite zilnic. Cel mai bine este sa divizati portiunea corespunzatoare in doua sau mai multe portii pe zi. Puneti intotdeauna la dispozitia animalutului dumneavoastra apa curata si proaspata.

649610

Fisa tehnica

Varsta
Toate Varstele
Talie
Toate Taliile
Rasa
Toate rasele
Greutate
20 kg
Pentru
Pisici
Tip
Uscata
Tip ambalaj
Sac
Brand
Brekkies