Hrana pisici Brekkies Excel Complet 20kg
  • Hrana pisici Brekkies Excel Complet 20kg

Hrana pisici Brekkies Excel Complet 15kg

145,00 lei
cu TVA

Brekkies Excel Complet este o hrana uscata premium completa pentru pisici adulte si este elaborat dintr-un amestec delicios de carne si peste de înalta calitate.

Cantitate
In Stoc

Sameday Romania : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2021-01-20 si 2021-01-21.

Brekkies Excel Complet este elaborat dintr-un amestec delicios de carne si peste de înalta calitate. Ofera deja trei beneficii esentiale pentru sanatatea pisicii dvs., care o ajuta sa-si mentina sistemul urinar, parul, pielea, dinții și gingiile sanatose. Mai mult decat atat, deoarece nu are nici conservanti, nici coloranti, Brekkies Excel Complet este o modalitate foarte naturala de a ii oferi tot ceea ce ii place și de ce are nevoie.

INGREDIENTE:
cereale(printre altele, grau, porumb), carne si derivate din carne(min.4% carne), derivate de origine vegetala, uleiuri si grasimi, minerale, peste si derivate de peste(min. 4% peste), Omega 3 si 6, calciu, fosfor si taurina.

                                                     

CUM SE UTILIZEAZA: serviti alimentele uscate sau usor umezite zilnic, ghidati-va dupa tabelul de cantitate zilnica recomandata. Cel mai bine este sa divizati portiunea corespunzatoare in doua sau mai multe portii pe zi. Puneti intotdeauna la dispozitia animalului apa curata si proaspata.

923516

Fisa tehnica

Varsta
Toate Varstele
Talie
Toate Taliile
Rasa
Toate rasele
Greutate
15 kg
Pentru
Pisici
Tip
Uscata
Tip ambalaj
Sac
Brand
Brekkies