zoom_out_map

Hrana caini Brekkies Excel Pui, Legume si Cereale 20kg

Aceasta hrana furnizeaza proteinele indispensabile pentru mentinerea optima a musculaturii. Legumele si orezul furnizeaza fibrele si carbohidratii necesari pentru o digestie buna. Cerealele, vitaminele si mineralele asigura cainelui dumneavoastra o osatura puternica si o dantura sanatoasa.

223,50 lei
Cu TVA
Cantitate
In Stoc

  Retur in maxim 14 zile

pentru produse nedeteriorate

Contactati-ne:

phone Telefon 0731 322 556
(Luni-Vineri: intre orele 9-19)

emailEmail: [email protected]

Timp de livrare:

local_shippingLivrare locala in Ploiesti si imprejurimi in maxim 1 zi lucratoare.

local_shippingLivrare nationala in maxim 2 zile lucratoare.

Politica noastra:

settings_backup_restore100% De peste 6 ani alaturi de voi 

verified_user110% Angajament fata de clientii nostrii

Brekkies excel Complet este o hrana completa care contine toti nutrientii esentiali astfel incat cainele dumneavoastra sa fie intr-o forma fizica excelenta.
Brekkies excel Complet asigura proteinele indispensabile pentru mentinerea optima a musculaturii, legumele si orezul contribuie la o buna digestie prin continutul de fibre si carbohidrati. Cerealele, vitaminele si mineralele sunt ingredientele de care cainele... vezi mai mult

Brekkies excel Complet este o hrana completa care contine toti nutrientii esentiali astfel incat cainele dumneavoastra sa fie intr-o forma fizica excelenta.
Brekkies excel Complet asigura proteinele indispensabile pentru mentinerea optima a musculaturii, legumele si orezul contribuie la o buna digestie prin continutul de fibre si carbohidrati. Cerealele, vitaminele si mineralele sunt ingredientele de care cainele dumneavoastra are nevoie pentru a avea oase puternice si o dantura sanatoasa.

Brekkies excel Complet este o hrana completa cu carne de pui si orez ideala pentru cainii adulti. Cu savoarea irezistibila a carnii de pui si cu digestibilitatea ridicata a orezului aveti certitudinea ca va hraniti cainele Intr-un mod sanatos.

INGREDIENTE:
Contine: cereale(min.4% orez, grau, porumb), carne si derivate din carne(min.6% carne de pui),derivate de origine vegetala, uleiuri si grasimi, extracte de proteine animale, minerale, drojdie.

hide description
Brekkies
700611

Fisa tehnica

Pentru
Caini
Brand
Brekkies
Varsta
Toate Varstele
Talie
Toate Taliile
Rasa
Toate rasele
Greutate
20 kg
Tip Hrana
Uscata
Tip ambalaj
Sac

Referinte specifice

Nu există comentarii ale clienților pentru moment.