• La reducere!

Hrana caini Brekkies Excel Pui, Legume si Cereale 20kg

165,00 lei
cu TVA

Aceasta hrana furnizeaza proteinele indispensabile pentru mentinerea optima a musculaturii. Legumele si orezul furnizeaza fibrele si carbohidratii necesari pentru o digestie buna. Cerealele, vitaminele si mineralele asigura cainelui dumneavoastra o osatura puternica si o dantura sanatoasa.

Cantitate
In Stoc

Sameday Romania : 0,00 lei
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei. In Ploiesti Gratuit pentru comenzi de minim 100 lei. Livrare standard intre 2021-01-20 si 2021-01-21.

Brekkies excel Complet este o hrana completa care contine toti nutrientii esentiali astfel incat cainele dumneavoastra sa fie intr-o forma fizica excelenta.
Brekkies excel Complet asigura proteinele indispensabile pentru mentinerea optima a musculaturii, legumele si orezul contribuie la o buna digestie prin continutul de fibre si carbohidrati. Cerealele, vitaminele si mineralele sunt ingredientele de care cainele dumneavoastra are nevoie pentru a avea oase puternice si o dantura sanatoasa.

Brekkies excel Complet este o hrana completa cu carne de pui si orez ideala pentru cainii adulti. Cu savoarea irezistibila a carnii de pui si cu digestibilitatea ridicata a orezului aveti certitudinea ca va hraniti cainele Intr-un mod sanatos.

INGREDIENTE:
Contine: cereale(min.4% orez, grau, porumb), carne si derivate din carne(min.6% carne de pui),derivate de origine vegetala, uleiuri si grasimi, extracte de proteine animale, minerale, drojdie.

700611

Fisa tehnica

Varsta
Toate Varstele
Talie
Toate Taliile
Rasa
Toate rasele
Greutate
20 kg
Pentru
Caini
Tip
Uscata
Tip ambalaj
Sac
Brand
Brekkies