Hrana uscata

Hrana uscata Advance, Brekkies si Dr. Clauder's pentru caini.

Hrana uscata Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Hrana pentru caini...

  Crochete ADVANCE pentru alimentatia cainilor

   

  Affinity Advance a dezvoltat sistemul nutriţional Health for Life (Sănătate pe viaţă) pentru a oferi mai multă vitalitate pentru fiecare etapă din viaţa câinelui dumneavoastră.

   

  Toate reţetele Affinity Advance asigură un raport optim între ingredientele principale şi ingredientele funcţionale. Ca ingrediente principale sunt carnea proaspătă care furnizează proteine de calitate superioară, uşor asimilabile şi cerealele precum orezul şi orzul, care asigură echilibrul energetic optim pentru nutriţia câinelui.

   

  Ingredientele funcţionale, precum bioflavonoizii, imunoglobulinele, taurina, uleiurile din peşte, pirofosfaţii, condroitina şi glucozamina  garantează o viaţă mai lungă şi sănătoasă pentru câinele dumneavoastră.

   

  Rase mici

  Rasele de câini mici (până la 10 kg la maturitate) sunt foarte dinamice şi energice cu o activitate cardiacă susţinută, de aceea aceşti câini au nevoie de un aport crescut de energie. Forma, dimensiunea şi textura crochetei este special adaptată dentiţiei câinilor din aceste rase.

   

  Rase medii

  În această categorie (de la 10 la 30 kg la maturitate) găsim numeroase rase de câini pentru care Affinity Advance  garantează o nutriţie optimă în care se regăsesc ingrediente de calitate superioară care întrunesc toate cerinţele acestor rase.

   

  Rase mari

  Câinii cu greutate de peste 30 kg la maturitate sunt consideraţi câini de talie mare.

  Câinii de talie mare au nevoie de un aport mai mare de hrană perfect echilibrată, având un nivel optim de proteine şi grăsimi.

   

   

  Şapte avantaje nutriţionale care recomandă gama Affinity Advance:

   

  • Întârzie îmbătrânirea celulelor.

  Sistemul de antioxidanţi Advance este o combinaţie optimă de antioxidanţi naturali compuşi din vitamina E, vitamina C, bioflavonoizi, seleniu, zinc, cupru, mangan şi taurină, care acţionează împreună contribuind la întârzierea îmbătrânirii celulare şi a menţinerii unei stări fizice foarte bună a câinelui.

  •  Asigură buna funcţionare a tubului digestiv.

  Affinity Advance conţine imunoglobuline (proteine ale sistemului imunitar) care pot identifica agenţii patogeni din interiorul intestinelor, provocând o reacţie imună imediată. În plus, acestea protejează flora intestinală benefică, ceea ce reprezintă cheia pentru o funcţionare optimă a întregului sistem

  • Întreţine funcţia cardiacă.

  Affinity Advance îmbunătăţeşte activitatea cardiacă prin conţinutul optim de taurină care măreşte aportul de calciu din miocard şi valoarea energetică a celulelor cardiace (fiind cunoscut faptul că o dietă cu un conţinut scăzut de taurină poate creşte riscul apariţiei problemelor cardiace).

  • Stimulează dezvoltarea masei musculare. 

  Affinity Advance prin conţinutul optim în proteine de calitate superioară este cheia formăriiunor rezerve de aminoacizi care favorizează dezvoltarea armonioasă a musculaturii şi a sistemului osos.

  • Asigură o piele sănătoasă şi o blană lucioasă.

  Pielea şi blana reprezintă indicatori ai stării de sănătate a câinelui. Affinity Advance prin  raportul optim dintre acidul linoleic, acizii graşi Omega 3, biotină şi zinc asigură o piele sănătoasă şi o blană lucioasă.

  • Protejează dantura.

  Crochetele de hrană Affinity Advance prin formă, textură, mărime şi conţinutul de pirofosfaţi previn formarea plăcii bacteriene şi a tartrului asigurând sănătatea cavităţii bucale.

  • Reducerea problemelor articulare

  Affinity Advance prin conţinutul optim de condroitină şi glucosamină asigură regenerarea rapidă cartilajelor articulare. Acizii graşi (Omega 3) au un efect antiinflamator şi conferă rezistenţă articulaţiilor.

   

 • Brekkies

  BREKKIES excel este o hrană completă şi echilibrată care contribuie la îmbunătăţirea stării generale a câinelui, oferindu-i o viaţă fericită şi sănătoasă.

  BREKKIES excel conţine ingrediente atent selecţionate care o fac irezistibil de palatabilă.

  BREKKIES excel este o hrană delicioasă pe care câinii o adoră datorită ingredientelor de calitate superioară şi a granulelor uşor de mestecat.

 • Recompense Affinity...

  Gamă de biscuiţi cu un gust deosebit ce conţin un nivel optim de proteine, vitamine şi acizi graşi esenţiali care asigură:

  • igiena dentară evitând formarea plăcii bacteriene.
  • ingrijirea zilnica a articulatiilor si a oaselor 
  • controlul apetitului cainelui dumneavoastra 
  • nu favorizeaza reactiile alergice
  • mentinerea sistemului imunitar la nivel maxim 
  • dezvoltarea optima a puilor.
 • Hrana pentru caini...

  La TRUE INSTINCT, noi credem că o nutriție naturală și sănătoasă este inspirată de alimentația instinctivă a câinelui dumneavoastră, le respectă instinctele, numai cu ingrediente pe care ei le pot găsi în natură.